SET IPTV

IPTV voor de mensen die het beste willen

SET IPTV

SETIPTV is een complete mediaspeler voor smartTV’s en Android-tablets waarmee je de meeste video- en geluidsformaten kunt openen die er bestaan.
Het afspelen van mediabestanden op een smarttv is gebruikelijk. De videokwaliteit die deze apparaten, zoals tablets, kunnen bieden is enorm verbeterd en ze zijn een populaire optie geworden voor het bekijken van films en video’s, vooral als er geen speler beschikbaar is.
Er zijn honderden mediaspelers en je kent vast wel software zoals VLC, Kodi of SMPlayer. Nu kun je SETSYSTEME PLAYER toevoegen als alternatief.

Een multifunctionele lezer die compatibel is met de meeste formaten
Het belangrijkste voordeel van deze multimediaspeler voor Android, SMARTTV, is de compatibiliteit met de meeste bekende video- en audioformaten: MP3, MP4, AVI, MPG, AC3, WMA, OGG, AAC…
De andere optie van SETSYSTEME PLAYER die het kan opnemen tegen de rest van de apps voor het afspelen van media is het ontwerp. De interface en bediening maken deze applicatie zeer aanpasbare software en aanpasbaar aan de smaak van gebruikers die verschillende van de lees- en weergaveopties naar hun smaak kunnen configureren.
Set iptv kunt u hier vinden https://setsysteme.com/home.app ook kunt u daar uw m3u die u gekregen heeft van uw iptv aabieder upl. Heeft u nog geen leverncier of wilt u eerst gratis testen dat kan.Stuur ons een simpel whats app bericht en wij regelen het voor u.

 

Open chat
1
Scan the code
Hello
Kan ik u helpen?