FAQ iptv

IPTV voor de mensen die het beste willen

Hallo,

Als je een nieuw lid bent, lees dan eerst dit topic. Hier is een eerlijke lijst van de meest gestelde vragen en hun antwoorden.

Kan ik twee apparaten tegelijk gebruiken met één abonnement?
Nee, dat kan niet. Meerdere verbindingen op 1 account kan uw gebruikersnaam en IP-adres blokkeren. Je kunt echter wel een extra verbinding kopen tegen een extra vergoeding.

Welke servicekwaliteit bieden we?
De meeste elementen van IP-netwerken zijn quality of service control. We handhaven altijd het gewenste prestatieniveau.

Hoeveel bandbreedte gebruikt de IPTV-stream?
Onze IPTV-streams gebruiken de nieuwste H264-technologie, die de beste compressie en kwaliteit biedt. De IPTV streams zijn ongeveer 8Mbit groot. Echter, wanneer er van kanaal gewisseld wordt, kan het H264 protocol iets verspringen om het beeld weer te geven, dus een minimale internet verbindingssnelheid van 16Mbps is vereist, 30Mbps voor HD kanalen.

Wat voor apparaten ondersteunen jullie?
We ondersteunen alle soorten apparaten zoals MAG, Android Smart Phone, Android Boxes, Enigma, DreamBox, Vu+ (…), PC, VLC, Kodi/XBMC (…), Smart TV.

Heb ik een satelliet nodig om IPTV te gebruiken?
Nee, je maakt via het internet verbinding met onze servers en hebt geen schotel of satellietapparatuur nodig.

Wat zijn de basisprincipes van het IPTV-systeem?
Over het algemeen zijn er twee basissystemen van IPTV beschikbaar waarmee materiaal kan worden vastgehouden voor IPTV. Het kan worden gebruikt om het materiaal aan meerdere mensen tegelijk uit te zenden of het kan worden gebruikt om video op aanvraag te geven waarbij het materiaal meestal wordt geleverd aan een enkele abonnee die om dat specifieke item heeft gevraagd. Het systeem is gebaseerd op een set-top box en andere noodzakelijke dingen.

Wat is IPTV?
In het tijdperk van de technologie zie je tegenwoordig verschillende manieren waarop tv-materiaal kan worden geleverd. Een van de beste systemen die wordt geïntroduceerd om een enorme impact te maken is IPTV. Zoals de naam al aangeeft, wordt IPTV, bekend als Internet Protocol Television, gevormd door het gebruik van het Internet Protocol en wordt de dienst waarschijnlijk gebruikt in synchronisatie met de telecommunicatie waarmee breedbandverbindingen op grote schaal worden gebruikt, elke dienst die pakketgegevens brengt kan worden gebruikt.

Ik heb de afspeellijst geüpload, maar de kanalen werken niet op mijn Smart TV?
Controleer of de afspeellijst werkt met IPTV Player of VLC Player op de PC.

De kanalen werken in VLC Player, maar niet in de SIPTV app?
Als je webOS of Tizen TV’s hebt en je streams multicast zijn, moet de UDP to HTTP-functie ingeschakeld zijn in de app-instellingen en ingesteld zijn op je router.

Kan een Android TV box mijn TV in een Smart TV veranderen?
Het antwoord is ja. Dit komt omdat je toegang hebt tot allerlei apps uit de Android Google Play store. Dit maakt je tv interactief. Je kunt apps zoals Gmail, Firefox, Skype en meer rechtstreeks op je tv gebruiken.

Wi-Fi of Ethernet?
We raden altijd aan om je apparaat hardwarematig (via ethernet) aan te sluiten.

Wat is een Android TV box?
Een Android TV box is in wezen een mini-pc met het Android-besturingssysteem. Met verschillende Android-toepassingen, waaronder XBMC.

Blijft een film soms bufferen?
Soms kun je last hebben van bufferen door een lage internetsnelheid of veel internetverkeer. Als je last hebt van bufferen, druk dan 10-15 seconden op pauze en hervat.

Ik heb problemen met het bufferen van kanalen. Wat gebeurt er?
Controleer en herstart eerst je internetverbinding of router en controleer de instellingen op het apparaat waarop je je IPTV-abonnement gebruikt. Als je nog steeds problemen ondervindt, blokkeert je internetprovider mogelijk IPTV-verkeer. Probeer een andere ISP-verbinding te gebruiken. Je zou geen problemen moeten ondervinden.

Open chat
1
Scan the code
Hello
Kan ik u helpen?