IPTV installeren met IBO PLAYER

IPTV voor de mensen die het beste willen

IPTV installeren met IBO PLAYER

IBO-SPELER is een van de beste IPTV-applicaties die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, speciaal voor tv, en wordt beschouwd als het ideale alternatief voor degenen die gebruik maken van Dubbelzijdig afspelen, dat niet langer beschikbaar is in de winkels van Samsung of LG, en u kunt het niet inschakelen of betalen om het te blijven gebruiken. In deze tutorial zullen we weten hoe we IPTV op IBO PLAYER kunnen installeren.

Houd er rekening mee dat IBO-SPELER biedt geen lijst of kanaal en daarom moet u uw lijstlink (m3u-link) opgeven om de kanalen en VOD te zien. Deze kunt u bij ons gratis krijgen om mee te testen, stuur ons een whats app bericht en we regelen het voor u.

Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw afspeellijst te uploaden (IPTV-abonnement):

  • Zodra de applicatie is geïnstalleerd, opent u deze en probeert u deze te verkrijgen Mac adres En Apparaatsleutel.
  • Via jouw computer of slimme telefoon, open deze link om naar de applicatiewebsite te gaan: https://iboplayer.com/device/login
  • Voer de informatie uit uw IBO Player-applicatie op uw tv in de daarvoor bestemde velden in (Mac-adres en apparaatsleutel) en klik op Inloggen.
  • Eenmaal verbonden, heeft u normaal gesproken twee installatiemethoden, ofwel met m3u-link (Afspeellijst toevoegen) of met Xtream-codes (XC-afspeellijst toevoegen) en beide werken.

Activering van IBO SPELER

IBO-speler biedt aan zijn nieuwe gebruikers a 7 dagen proefperiode zoals FLIX IPTV, SET IPTV en andere apps.
Als je deze speler leuk vindt en hem wilt blijven gebruiken, kun je de betaling doen via de website en de licentie kopen voor 8 EUR.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Scan the code
Hello
Kan ik u helpen?